Waarom CLUCA?

Mode-retailers in zwaar weer. Het is een trend in de afgelopen periode. Maar beperkt het zich tot de grote mode-merken? Helaas zien we ook problemen bij de lokale modewinkels. Grote investeringen met teveel afhankelijkheid van niet-te-voorspellen factoren. Het weer, de laatste trends. Wanneer alles klopt, is er weinig reden tot klagen. Helaas zien we al een tijdje dat het niet lekker loopt.


Wat is wijsheid?

Natuurlijk moet je de juiste waar kunnen tonen, anders kun je niet verkopen. Maar waarop heb je invloed, zodat je omzet in mindere mate een gok is? CLUCA biedt uitkomst met korte termijn collecties. Door bij de aanvang van een seizoen goed te schakelen kunnen we de eerste factoren al buiten spel zetten: het weer en de huidige trends.

Dan blijft over: uw investering. Een risico én geld dat vast zit in uw voorraad. Ook daarmee kent CLUCA zich een uitermate geschikte partner. Want als wij denken te kunnen inspelen op het weer en de laatste trends, dan durven wij het risico best te dragen door niet vooraf bij ons in te hoeven kopen. Daarmee houdt u uw investering vast, totdat het gezond is om voorraad aan te vullen. En natuurlijk alleen artikelen waarvan je op dát moment zelf bepaald dat ze bij het seizoen en trends passen.

Aanmelden

Dus kies nu voor CLUCA. Wij leveren fantastische damesmode uit voorraad en kennen geen afnameverplichtingen. Uw marge op alle artikelen is minimaal 3.0. Vandaag besteld, snel bezorgd en achteraf betaald. Soms is zakendoen helemaal niet zo moeilijk!

Als CLUCA verkooppunt profiteert u van groothandelsprijzen en periodieke acties. Wanneer u als klant bent ingelogd worden alle prijzen weergegeven exclusief 21% BTW. De meeste artikelen zijn in ons magazijn aanwezig en worden direct uit voorraad geleverd.

Om aan te melden als verkooppunt vragen we om via info@cluca.nl contact met ons op te nemen en uw NAW gegevens te verstrekken, waarna u de benodigde gegevens ontvangt om in te kunnen loggen. Elke aanvraag wordt beoordeeld op branche. We streven naar een verwerkingstijd van maximaal 1 dag.

Heel graag tot ziens!